Text-It Reclame aan Hanegoor Bouwel  blijft groeien. Zaakvoerder Angelo Wauters : 'Vanaf het voorjaar 2016 openen we een ruime showroom met kantoor in een pand van 350m2 op de Atealaan 37 Herenthout, net aan afrit 21 Herentals Industrie.  De locatie is met opzet vlak aan de E313 gekozen zodat onze nieuwe showroom bijzonder vlot bereikbaar is, ook voor heel Vlaanderen en Zuid-Nederland. Je vindt ons net naast de Würth Shop, Roevens draai- en freescenter, en Van den Broeck.

De productie blijft aan Hanegoor in Bouwel. Text-It heeft 10 medewerkers die ieder hun specialiteit laten overborrelen. We zijn een jong bedrijf dat zich specialiseert in reclame en montagewerk, zowel voor particulieren als voor KMO's.

Of het nu gaat om uw autobelettering, spandoeken, gevelreclame of textiel.  We hebben een uitgebreid gamma waardoor u voor al uw wensen bij ons terecht kan.  Daardoor kunt u rekenen op een optimale afstemming van al uw huisstijluitingen en een efficiënte afhandeling van projecten', besluit de dynamische zaakvoerder Angelo Wauters.